Thursday, October 2, 2014

Promosi Oktober


PROMO OKTOBER sudah tiba! Yang tanya tempoh hari, yang tunggu-tunggu, dan yang nak bajet bajet boleh scroll bawah ya! 

Berita Baik tetapi Tawaran Terhad! Promo Pakej RM99!

Pakej A
1) Facial Vitamin C
- Facial menggunakan 100% produk Dr Azimuth tanpa sebarang kesan sampingan utk kulit cerah,tegang,halus,bebas cela, parut, jeragat dan jerawat

2) Tangas basah
- Rawatan terbaik khas utk penjagaan Miss V. Keputihan, haid tak teratur, bau yg kurang senang, kuatkan otot2 rahim. Sesuai utk bujang dan dah berkahwin

Pakej B
1) Lulur Aromaterapi
- Skrub badan utk buang sel kulit mati, kekotoran atau daki, utk kulit lembut dan bersih

2) Pupur Badan
- Masker badan untuk mencerah dan haluskan kulit sekaligus utk merawat kulit kusam

Pakej C
1) Rawatan Rambut Ayurvedic
- Merawat masalah rambut gugur, kelumumur, gatal kulit kepala, botak, uban dan lain2. Menggunakan 100% produk Dr Azimuth dan Hair Laser

2) Foot Detoxification
- Rendaman kaki untuk buang toksin dalam badan selain untuk peredaran darah dan meringinkan tubuh

3) Foot Spa
- Rawatan kaki yg punyai masalah crack heel atau tumit pecah serta utk pelihara kecantikan kuku kaki

Tiap satu pakej ini bernilai RM99 sahaja. Pilih yang mana berkenan dihati dan set temujanji anda krn promosi ini sah hingga 22 Oktober ini sahaja!

TUNGGU! Nak kasi PERCUMA je ni. Bawa 3 rakan/kenalan/adek/kakak/ibu untuk mana2 pakej di atas dan dapatkan PERCUMA 1 SESI FACIAL COLLAGEN & 1 SESI SAUNA FIR! Sangatlah berbaloi-baloi!

Jangan tunggu lagi. Set sekarang sebelum ianya benar2 tamat! Terima kasih daun keladi, ada masa sila kemari.

LAILA & team
Laila Beautycare
Durian Burong K.Trg
016.938.9040 / 09-631.2600

FB Page: LailaBeautyCare

Monday, September 8, 2014

Pakej Spa Kecantikan Kahwinpakej

PERHATIAN BUAT BAKAL MEMPELAI SEPTEMBER!

Adakah anda bakal mendirikan rumahtangga September ini? Inginkan belaian wajah dan badan tanpa kesan sampingan, tanpa wajah bengkak dan tampil berseri di hari persandingan? KHAS BUAT ANDA! Memperkenalkan Pakej Seri Kasih Sayang yang murah, berbaloi dan yang penting sangat jimat untuk wang anda!

Pakej bajet yang lengkap untuk badan dan wajah anda!

** Lulur Aromaterapi Susu & Yogurt (Body polish)
** Pupur Badan (Relaxing Body Mask)
** Mandi Aura 7 Seri Bunga & Susu Segar


Tunggu, nak kasi PERCUMA je ni. Sila baca hingga habis..

PERCUMA, PERCUMA, PERCUMA

** Sauna Far InFra Red
** Facial Miracle Argan Collagen (NEW!)

TERUJA? Tak perlu bayar RM340 untuk semua ini, tapi bayar HANYA RM189 sahaja! Jimat hampir 45% tau! Nak kasi PERCUMA lagi ni. Baca hingga habis.

Tawaran ini khas untuk 10 tempahan pelanggan terawal sahaja. Tambahan BERITA BAIK untuk 10 tempahan pelanggan terawal ini. Anda layak untuk mendapat “Hadiah Istimewa” buat anda yang istimewa!

Tak perlu fikir panjang, pasti inilah pakej terbaik bajet perkahwinan untuk wajah dan badan anda. Hanya luangkan masa 4jam dan dapatkan sentuhan dari yang berpengalaman untuk 5 rawatan lengkap ini.

AMARAN! Maaf, kami tak terima tempahan Last Minute ya! Jadi cepat-cepat pilih tarikh dan tempah sebelum jadual kami penuh!

AMARAN SEKALI LAGI! Hanya yang berminat dan serius sahaja boleh PM!

Salam sayang Salam kasih,
LAILA
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu
Est since 2008
016.938.9040
09.931.2600

Monday, August 18, 2014

RAWATAN RESDUNG

Bahaya Resdung




Sinus sebenarnya adalah rongga-rongga di dalam tulang muka yang bersambung ke hidung melalui saluran-saluran yang sangat kecil.Sinus terletak pada bahagian muka – pipi di bawah mata, di antara dua mata, hanya sedikit di belakang hidung dan turut meliputi bahagian dahi seseorang. Ia terbahagi kepada empat; masing-masingnya dikenali sebagai sinus frontal, sinus maksila, sinus etmoid dan sinus sfenoid. Fungsi sebenar sinus tidak diketahui dengan tepat tetapi ada antara teori mengatakan sinus berfungsi meringankan tengkorak selain turut memainkan peranan dalam degungan suara.

“Resdung menghasilkan pelbagai gejala hidung dan tidak ketinggalan boleh juga memberikan kesan terhadap tekak, peti suara serta telinga tengah.

“Salah satu punca resdung adalah disebabkan oleh jangkitan bakteria ke atas hidung dan rongga di sekelilingnya yang dipanggil sinus,” kata Pakar Telinga, Hidung dan Tekak, Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur, Dr. Amir Izwan Mohamed Dahan.

“Biasanya lendir dihasilkan oleh rongga-rongga ini pada setiap masa dan disalirkan ke dalam hidung.

“Jika saluran daripada sinus ini tersumbat, lendir akan terkumpul dan rongga sinus menjadi tempat pembiakan yang baik bagi kuman bakteria,” katanya.

Gejala resdung:
* Hidung tersumbat
* Lendir daripada hidung dan tekak
* Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
* Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
* Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
* Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.

Punca resdung:
* Susunan tulang dalaman hidung yang sempit
* Hidung bengkok
* Mandi dan terjun di dalam air yang kotor
* Jangkitan gigi atas
* Ketumbuhan di dalam hidung
* Objek dimasukkan ke dalam hidung, contohnya putik kapas, maik dan kertas
* Tisu belakang hidung yang bengkak terutamanya kanak-kanak.

Komplikasi resdung:
* Jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata
* Jangkitan otak (meningitis)
* Sakit tekak yang kronik
* Jangkitan tulang muka
* Memburukkan keadaan lelah
* Berdengkur yang kronik
* Jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak
* Alahan hidung atau hidung sensitif
* Selesema biasa yang melarat.


===================================================
RESDUNG !! RESDUNG!! MENGGANGGU LAGIIII...AH TENSIONNYA
===================================================

MENGALAMI MASALAH RESDUNG? TELINGA GATAL? SENTIASA BERSIN, GATAL MUKA AKIBAT SEAFOOD? MATA MERAH DAN BERAIR?

Jom atasi masalah tersebut dengan mencuba dan berikhtiar dengan Rawatan Herbapaty.

TERAPI RAWATAN RESDUNG (SINUS) MENGGUNAKAN 100% HERBA (tanpa corong asap, tanpa asap )

Laila Beauty Care menyediakan rawatan resdung yang sangat efisen menggunakan 100% herba terpilih. Ianya dapat mengeluarkan lendir-lendir resdung yang terdapat di dalam rongga muka seperti hidung, telinga, pipi, mata dan tekak. Rawatan ini juga dapat mengatasi masalah hidung tersumbat dan gatal -gatal pada muka akibat daripada alahan pemakanan juga elergi pada habuk dan debu.

SESI PERCUBAAN PROMOSI HANYA RM50 SAHAJA!
(NP RM80)

Tempoh rawatan 60min. Set temujanji anda sekarang, usah tunggu esok.
LAILA 016 938 9040 / 09-631 2600


https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Pakej Seri Pengantin 2014




PERHATIAN! Kepada bakal mempelai..anda WAJIB baca post ini sampai habis. RASAILAH PERBEZAAN DENGAN rawatan spa terbaik di LAILA BEAUTYCARE yang telah beroperasi sejak 6 tahun lalu.

PAKEJ LENGKAP sempena HARI PERSANDINGAN ANDA yang bakal tiba. INI PAKEJ TERBAIK UTK ANDA WAHAI ADINDA. Pakej yang pastinya TERJIMAT & BERBALOI tahun 2014 ini!!

Luangkan masa selama 6 jam utk menerima sentuhan dari yang berpengalaman utk 5 sekali harung rawatan ini.

** Facial Bio Glowing - menggunakan 100% produk Dr Azimuth Formula. Untuk kulit wajah yang cerah, sihat dan bermaya. Tiada kesan sampingan. (NORMAL PRICE RM98)

** Body Scrub - bahasa mudah, lulur badan. Menggunakan skrub halus, minyak aromaterapi & yogurt untuk kesan positif minda sekaligus membersihkan dan melembutkan tekstur kulit. (NORMAL PRICE RM80)

** Body Bleach - seperti masker, untuk mencerah bahagian kelipat badan yang tertentu spt ketiak, siku, buku lali, celah kangkang,leher dan sebagainya (NORMAL PRICE RM70)

** Mandian 7 Bunga + Susu - pastinya untuk beri anda nafas baru, keselesaan, kesegaran, keyakinan untuk menempuh alam perkahwinan. (NORMAL PRICE RM80)

DOUBLE FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun. Dengan pembelian pakej ini, FREE 1sesi rawatan Sauna Far In Fra Red yang bernilai RM50 SERTA FREE 1sesi rawatan Manicure yg bernilai RM35!
HARGA RUNTUH bermula hari ini! DISKAUN 39% jika anda membuat pembayaran pada hari ini juga. Jadi anda tidak perlu membayar RM413 TETAPI HANYA RM250 sahaja!!

KEPUASAN ANDA MATLAMAT KAMI! REBUT PELUANG INI UNTUK MANJAKAN DIRI, CANTIKKAN DIRI DAN BERI RUANG KEPADA DIRI SENDIRI UNTUK PERSEDIAAN MENTAL, EMOSI, SERTA FIZIKAL SEBELUM KE GERBANG PERKAHWINAN.

ULANG!! Beli pakej ini dengan HARGA RM250 sahaja untuk 6 rawatan, dan luangkan masa 6 jam dengan kami. Pastinya aura anda berbeza selepas mendapat rawatan tersangat best ini. KAMI BERIKAN KEPADA ANDA diskaun sebanyak 39% tanpa banyak cerita. Itu janji kami.

PERHATIAN! ISTIMEWA tempahan awal, PERCUMA 1 botol mandian spa yg harum semerbak sbg gift untuk anda! Dan paling BEST, LUNCH/TEABREAK disediakan untuk anda!! WOW!!

Rumusan singkat:
PAKEJ SRI 2014 (RM250.00)
1. Sauna FIR
2. Lulur Yogurt Aromaterapi
3. Bleaching Badan
4. Mandi 7 Bunga & Susu Segar
5. Facial Bio-Glowing
6. Manicure Klasik
7. Lunch / TeaBreak
8. Spa Shower Cream
9. Hadiah Kahwin Misteri (5 pelanggan terawal tempah)
Harga Sebenar RM460
Durasi 6 jam

Salam sayang, Salam kasih,
LAILA 016 938 9040
LAILA BEAUTY CARE DURIAN BURONG

Tuesday, August 12, 2014

PAKEJ PROMOSI FACIAL DAN BADAN




*****************************************************
PROMOSI JIMAT MURAH MERDEKA 2014
*****************************************************

Salam pagi Salam sayang Salam manis buat semua follower Laila Beauty Care.

Masih mood raya? Masih banyak undangan majlis perkahwinan atau rumah terbuka? Kulit tak berseri dan hambar? Jom kita rawat tubuh dan badan sekali harung!

Pakej JIMAT, MURAH, BERBALOI sempena MERDEKA sudah menyusul di Laila Beauty Care Durian Burong K.Trg.

Pakej termasuk:
# Lulur Aromaterapi Susu & Yogurt
# Pupur Badan @ Body Mask
# Facial Bio-Collagen

DAN FREE OF CHARGED:
## Sauna FIR
## Spa Shower Cream

Semua 4 rawatan ini bernilai RM230 tapi anda hanya perlu bayar RM133 sahaja!! Jimat hingga RM97!! Tanpa bayaran atau cas tersembunyi!

Ulang sekali lagi, promosi ini bernilai RM133 sahaja!! Paling jimat ini tahun!

Promosi tamat bilamana cukup 20 pelanggan sahaja yg tempah!

Fikirkan apa lagi? Pastinya tak menyesal dan berbaloi untuk sekali sekala rawat badan dan wajah anda.

Tempah segera untuk tebus harga promosi ini dengan PM/WhatsApp/Sms ke 016.938.9040.

Ajak rakan anda juga dan dapatkan hadiah misteri dari pihak Laila Beautycare. Ini janji kami.

Terima kasih daun keladi,
Laila & team
Laila Beautycare Durian Burong

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Monday, July 7, 2014

PROMOSI RAWATAN SEMPENA RAMADAN

Good morning beautiful ladies!

PROMOSI PROMOSI PROMOSI TERBAEK RAMADHAN INI!
Jom pilih! Jom pilih dan book mana-mana rawatan yang available ketika bulan Ramadan ini..
1. Aromaterapi Body Scrub (Lulur) RM70 (NP RM80)
2. Body Mask (Pupur) RM60 (NP RM70)
3. Bleaching seluruh badan RM60 (NP RM100)
4. Bertangas RM40 (NP RM70)
5. Inai / perang rambut RM40 (NP RM50-RM80)
6. Medicure & Pedicure RM60 (NP RM70)

All-Time-Favourite
7. Facial Vit-C RM98 (NP RM198)
8. Bio-Resonance Glowing Facial RM55 (NP RM98)
9. Terapi Facial Soft Laser RM148 (NP RM250)
10. Rawatan Rambut Ayurvedic - Laser RM70 (NP RM140)
SMS/WhatsApp utk temujanji anda! Beroperasi 7 hari seminggu dari jam 9pagi - 7ptg.
LAILA - 0169389040
Laila Beautycare Durian Burong K.Terengganu


RAWATAN RAMBUT GUGUR/KELUMUMUR/UBAN

RAWATAN RAMBUT GUGUR



MASALAH RAMBUT GUGUR? KULIT KEPALA GATAL? KELUMUMUR?

DAPATKAN TERAPI RAWATAN RAMBUT BIOHERBAL DR AZIMUTH SEKARANG SEBELUM TERLEWAT!

Gabungan terapi menggunakan kaedah laser terkini dan terapi bioherba Tibb Yunani - Ayurvedic yang telah terbukti sejak dahulu lagi. Juga merangkumi makanan kesihatan untuk dalaman bagi mendapat kesan yang menyeluruh. Produk semulajadi dan tiada bahan kimia atau kesan sampingan.

Terapi ini dapat membantu :-
  • Mengurangkan keguguran rambut
  • Menghilangkan masalah kelumumur
  • Melebatkan rambut, menguatkan akar rambut
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut
  • Menyihatkan rambut secara holistik
Gabungan Leimo Hair Laser dan herba keluaran Dr.Azimuth iaitu serbuk Shikakai, Bioyouth, Minyak Kelapa Dara, Jus Aloe Vera juga tonik dan serum rambut.

HARGA BIASA RM140
HARGA PROMOSI RM70 SAHAJA**! DAN PERCUMA 1X Foot Ionic Detox bernilai RM40

SANGAT BERBALOI UTK DICUBA!!

BEROPERASI 7 HARI SEMINGGU DARI JAM 9PG-7MLM

*khas utk wanita sahaja

**rambut pendek

LAILA
Laila beautycare Durian Burong K.Trg
016.938.9040 / 09.631.2600

FB Page : https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Sunday, July 6, 2014

OFFER FACIAL MURAH TERENGGANU

BERITA BAIK TETAPI TERHAD!!
Promo Ramadan 2 Minggu sahaja!

PAKEJ COLLAGEN : Facial Bio-Collagen & Tangas RM63 (biasa RM70).
PAKEJ GLOWING : Facial Glowing & FIR Tangas RM83 (biasa RM95).
PAKEJ WHITENING : Facial Vitamin C & Tangas RM123 (biasa RM145).

Tiap pakej yg dibeli FREE 1sesi Foot Detox & FREE mini mandian comel,harum & segar bernilai RM30. 
Promosi tamat setamatnya pada 20/7/14. Hanya di Laila Beautycare Durian Burong Kuala Terengganu. SMS/Call/WhatsApp ke 016 938 9040


TANGAS

[ Bertangas ]



Mungkin ramai tak pasti untuk apa keperluan bertangas ni. Saya sendiri sebelum ni kurang mengetahui kebaikan bertangas. 

Bertangas ni sebenarnya adalah mandi wap. Bukan terhad kepada wanita sahaja dan juga bukan untuk kaum Melayu sahaja. Bertangas untuk wanita bagus dilakukan setiap kali selepas bersalin dan selepas haid. Mungkin ramai yang sangka ia hanya untuk selepas berpantang bersalin, namun sebenarnya bagus untuk setiap kali selepas haid. Bertangas akan mengeluarkan peluh dan menyebabkan racun keluar daripada badan. Bagi ibu bersalin ia juga dapat membantu proses penyembuhan dan pengecutan saluran sulit dan rahim. Dalam jangka masa panjang ia dapat menghidari daripada penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yang longgar, rahim rendah dan prolaps.

Rawatan bertangas terdapat dalam pelbagai cara dan ramuan. Biasanya terdapat dalam 2 jenis iaitu bertangas kering dan basah. Bertangas kering juga dikenali sebagai bertangas herba. Hanya menggunakan batu sungai yang dipanaskan dan diletakkan ramuan tertentu. Rawatan ini dapat mengeluarkan sisa toksin dan merawat luka.

Bertangas basah pula menggunakan ramuan rempah ratus dan herba yang direbus. Amalan ini dapat menghasilkan daya kelembapan kulit yang mantap dan kejab di bahagian alat sulit. Ia juga dapat mengelakkan kelesuan kulit dan bau badan.

Ketika rawatan bertangas basah, boleh amalkan senaman kemutan otot rahim untuk kekuatan otot saluran sulit dan rahim. Bertangas dibuat dengan selubung seluruh badan dengan kain dari paras leher ke paras lantai agar wap tangas menyeluruh kena pada badan.

KEBAIKAN:
# Digunakan untuk memecah lemak dan selulit
# Menghaluskan kulit
# Membuang toksin dalam badan
# Mengetatkan saluran 'V' bagi perempuan
# Menaikkan rahim jatuh
# Melancarkan proses perkumuhan
# Mengurangkan rasa pedih selepas membuang air kecil
# Mengurangkan masalah bau badan
# Membuang angin dalam tubuh
# Memanaskan badan
# Memberi tenaga dan mengurangkan tekanan
# Meningkatkan daya tahan tubuh
# Ramuan tangas rempah ratus, halia, halba, daun sirih dan jintan hitam.

SET TEMUJANJI ANDA UTK MENCUBA RAWATAN TANGAS INI! 

PROMOSI HANYA RM40 SAHAJA! 
TERBAIK DARI LAILA BEAUTY KUALA TERENGGANU 
016 938 9040 / 09 631 2600

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Thursday, July 3, 2014

PAKEJ RAWATAN LENGKAP SELEPAS PANTANG

Pakej selepas bersalin




BERITA BAIK!

BARU SAJA HABIS PANTANG? BAU BADAN KURANG MENYENANGKAN? KULIT KUSAM DAN LETIH TUBUH BADAN? JOM, CUBA PERAWATAN KHAS BUAT IBU SELEPAS BERPANTANG! 

1) BERTANGAS - Mengetatkan vagina, menaikkan rahim jatuh


2) SAUNA FIR - Menyingkirkan toksik badan melalui peluh, mengurangkan stress.

3) LULUR DENGAN AROMATERAPI ASAM JAWA - Mengurangkan masalah bau badan, membuang sel-sel kulit mati secara optima
4) MANDIAN REMPAH RATUS - Mengembalikan tenaga, melancarkan peredaran darah
5) FACIAL BIO GLOWING - Menganjalkan wajah, memberikan keserian dan keyakinan


Luangkan masa 3jam 30min utk 5 perawatan dgn 1 harga khas buat si ibu! PROMOSI PAKEJ HANYA RM169 SAHAJA! (NP RM 283)
*Boleh juga dihadiahkan istimewa kepada isteri/ibu sbg tanda sayang dan menghargai mereka.

SMS utk temujanji segera, buka setiap hari dari jam 9pg-7ptg! 

LAILA 016 938 9040/09 631 2600
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Terapi Facial Vitamin C Tanpa Suntikan

MASALAH JERAWAT? JERAGAT? PARUT? KULIT KUSAM, ROSAK DAN TONA TAK SEKATA? 
PERKABARAN BAIK kepada anda yang masih tercari-cari cara penyelesaian terbaik kepada masalah kulit wajah anda. Sila baca sampai habis.


PALING LARIS DIPASARAN. Sudah 1500 KULIT WAJAH sudah cuba dan pulih dari masalah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan parut! Anda perlu cuba!

PERKENALKAN DR AZIMUTH TERAPI FACIAL VITAMIN-C TANPA SUNTIKAN.

MEMBANTU MENCERAH, MENEGANG, MENGATASI MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KEDUT HALUS DI WAJAH!

BIAR SAYA JELASKAN KEPADA ANDA. Rawatan ini TIDAK menggunakan sebarang bahan kimia merbahaya, TIDAK menyakitkan, TIDAK ada kesan sampingan dan ianya dihasilkan 100% daripada pakar dan ahli biosaintis antarabangsa.

RASAILAH PERBEZAAN dengan rawatan penjagaan wajah daripada pakar Dr Azimuth Formula yang telah diuji secara klinikal dan telah mendapat sambutan luar biasa di Terengganu. RASAI SENDIRI kehebatan rawatan ini walau dengan sekali sesi.

MESTI TEGANG! MESTI CERAH! MESTI BERSERI SERI! KULIT SEMESTINYA HALUS DAN ANJAL SELEPAS 2 JAM!

PROMOSI SEMPENA BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK. TAWARAN SUPER DUPER JIMAT DAN BERBALOI.

Harga 1 sesi pengenalan TERAPI FACIAL VITAMIN C KINI HANYA RM98 (biasa RM198). YA, HANYA RM98 sahaja!! Tetapi tunggu, ada lagi tawaran jimat untuk anda..

Pakej 3 kali sesi HANYA RM277. DISKAUN LEBIH 50%! Anda jimat RM317. (Harga biasa pakej 3 sesi RM594). Pakej boleh dikongsi bersama ahli keluarga/rakan/saudara lain.

TUNGGU! Jika PM sekarang, PERCUMA 4 BONUS terapi tambahan!
- FIR SAUNA
- TERAPI EYE BAG
- URUTAN WAJAH 3 DIMENSI
- FIR LYMPHATIC DRAINAGE MASSAGE

TUNGGU!! ADA LAGI FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun. Tuntut 1 BOTOL SHOWER CREAM ICE SPA PERCUMA anda! Laila Beauty akan beri secara PERCUMA tanpa banyak cerita. Rasai kesan relax, segar, dingin dengan krim mandian ini. Elok sangat digunakan dibulan Ramadhan ini untuk kesegaran dan haruman yang memikat hati. Hadiah saguhati ini KHAS UNTUK yang ambil pakej sahaja ya!

TAWARAN TERHAD kepada 20 orang terpantas sahaja. Sekali lagi, TAWARAN TERHAD kepada 20 orang terpantas sahaja!! Apa tunggu lagi? BUAT KEPUTUSAN SEKARANG! JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK. Tempah sekarang!

Dijamin TIADA KOS TERSEMBUNYI. Pusat rawatan/rawatan khas UNTUK WANITA SAHAJA tau.

SALAM RAMADHAN,
LAILA & TEAM
016 938 9040 / 09 631 2600
LAILA BEAUTYCARE
DURIAN BURONG KUALA TERENGGANU

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

TOP 12 PRODUK KESIHATAN & KECANTIKAN

SALAM RAMADAN BUAT SEMUA. JUALAN MURAH PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN 12 TERLARIS DAN TERMURAH DIPASARAN KINI KEMBALI LAGI.




JOM TINJAU!

1. Dr. Azimuth Bioherbal Formula GamatMaxx - Produk kesihatan dan kecantikan untuk seisi keluarga. Paling laris ketika Ramadan kerana ianya membekalkan tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 
Harga Hot Ramadan : RM97 (biasa RM118)

2. Dr. Azimuth Bioherbal Formula GluAstaCol - Minuman kolagen terbaik diformulasikan oleh Dr.Azimuth sendiri. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan anda termasuk untuk kulit, mata, jantung, sendi, rambut, kuku dan sebagainya. 
Harga Hot Ramadan : RM179 (biasa RM198)

3. Dr. Azimuth Bioherbal Formula SkinCare Range - Set penjagaan kulit yang asas menjadikan kulit lembut, bersih dan bebas dari cela. Tiada kesan sampingan dan bebas toksik. 
Harga Hot Ramadan : RM38-RM54 (biasa RM45-RM63)

4. Beautee Non-Alcohol Perfume - diinspirasi oleh haruman tersohor antarabangsa. Bau yang tahan hingga 8 jam. Serius, tak rugi beli. Memang wangi. Sesuai untuk beri hadiah kepada yang istimewa.
Harga Hot Ramadan : RM19 (biasa RM25)

5. Beautee Face Ampoule - Ampoule wajah untuk merawat masalah kulit kusam, gelap dan parut. Paling laris "Whitening Ampoule" dan "Vitamin C". Ada 10 vials (10 botol kecil) dalam setiap kotak.
Harga Hot Ramadan : RM27 (biasa RM31)

6. Beautee Chilli Cream & Pure Ginger Salt - Set untuk singkirkan lemak dan membentuk kembali shape dan curve anda. Kombinasi terbaik untuk pelangsingan terutama dibahagian tertentu seperti perut, peha, punggung dan lengan. Hanya sapu, sapu dan sapu dibahagian bermasalah dan lihat hasil dalam masa 2 minggu.
Harga Hot Ramadan : RM100 (biasa RM130)

7. Beautee Spa Ice Shower Cream - Mandian anti bakteria untuk seisi keluarga. Rasai kesan dingin, segar dengan haruman memikat hati. Mandian yang wajib ada dalam toilet anda! 
Harga Hot Ramadan : RM16 480ml (biasa RM22)

8. Jus Intra - Jus botani yang mengandungi buah-buahan, tumbuhan semulajadi terbaik untuk kesihatan seisi keluarga. Rasa yang sedap dan mempunyai 1001 khasiat. 
Harga Hot Ramadan : RM115 (biasa RM138)

9. Hi Goat - Batch baru, packaging baru. Untuk kekuatan imun badan mencegah selsema, batuk, demam, darah tinggi dan sebagainya. Tidak hanyir dan boleh diminum oleh kanak2.
Harga Hot Ramadan : RM26 (biasa RM36.60)

10. Cocoa Collagen Power Plus - Minuman yang sedap, berkhasiat, top selling product dan mampu milik. Amalkan minuman untuk kesejahteraan badan, kulit dan dalaman wanita.
Harga Hot Ramadan : RM39 (biasa RM59.90)

11. Herba Kencana - Pil kesihatan dan kecantikan wanita. Terbaik untuk merawat keputihan, haid yang tidak teratur, tenaga, dan sebagainya. Mampu milik dan berkesan.
Harga Hot Ramadan : RM37 (biasa RM45)

12. Milky G - Minuman perasa kopi susu untuk semestinya 'aset' anda. Menegang, membesar dan memontokkan payudara anda. Lihat perubahan dengan pembelian 3 kotak (untuk sebulan), In Shaa Allah.
Harga Hot Ramadan : RM250 (biasa RM330)

PM/SMS/WhatsApp utk pembelian produk dan sebarang pertanyaan. Saya sedia membantu =D

Salam kasih sayang,
LAILA
016.938.9040 / 09.631.2600
Laila Beautycare Durian Burong Kuala Terengganu
https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Monday, May 26, 2014

Pakej Jimat Kawen Kawen


PERHATIAN! Kepada bakal mempelai..anda WAJIB baca post ini sampai habis. RASAILAH PERBEZAAN DENGAN rawatan spa terbaik di LAILA BEAUTYCARE yang telah beroperasi sejak 6 tahun lalu.


PAKEJ LENGKAP sempena HARI PERSANDINGAN ANDA yang bakal tiba. INI PAKEJ TERBAIK UTK ANDA WAHAI ADINDA. Pakej yang pastinya TERJIMAT tahun 2014 ini!!


Luangkan masa selama 5 jam utk menerima sentuhan dari yang berpengalaman utk 5 sekali harung rawatan ini.


** Facial Bio Glowing - menggunakan 100% produk Dr Azimuth Formula. Untuk kulit wajah yang cerah, sihat dan bermaya. Tiada kesan sampingan. (NORMAL PRICE RM98)


** Body Scrub - bahasa mudah, lulur badan. Menggunakan skrub halus, minyak aromaterapi & yogurt untuk kesan positif minda sekaligus membersihkan dan melembutkan tekstur kulit. (NORMAL PRICE RM80)


** Body Bleach - seperti masker, untuk mencerah bahagian kelipat badan yang tertentu spt ketiak, siku, buku lali, celah kangkang,leher dan sebagainya (NORMAL PRICE RM70)


** Mandian 7 Bunga + Susu - pastinya untuk beri anda nafas baru, keselesaan, kesegaran, keyakinan untuk menempuh alam perkahwinan. (NORMAL PRICE RM70)


FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun. Dengan pembelian pakej ini, FREE 1sesi rawatan Sauna Far In Fra Red yang bernilai RM50.



HARGA RUNTUH bermula hari ini! DISKAUN 39% jika anda membuat pembayaran pada hari ini juga. Jadi anda tidak perlu membayar RM368 TETAPI HANYA RM194 sahaja!!



KEPUASAN ANDA MATLAMAT KAMI! REBUT PELUANG INI UNTUK MANJAKAN DIRI, CANTIKKAN DIRI DAN BERI RUANG KEPADA DIRI SENDIRI UNTUK PERSEDIAAN MENTAL, EMOSI, SERTA FIZIKAL SEBELUM KE GERBANG PERKAHWINAN.

ULANG!! Beli pakej ini dengan HARGA RM194 sahaja untuk 5 rawatan, dan luangkan masa 5 jam dengan kami. Pastinya aura anda berbeza selepas mendapat rawatan tersangat best ini. KAMI BERIKAN KEPADA ANDA diskaun sebanyak 39% tanpa banyak cerita. Itu janji kami.


PERHATIAN! ISTIMEWA tempahan awal, PERCUMA 1 botol haruman comey lotey tersedap bau sbg gift untuk anda! Dan paling BEST, LUNCH/TEABREAK disediakan untuk anda!! WOW!!



Salam sayang, Salam kasih,
LAILA 016 938 9040
LAILA BEAUTY CARE DURIAN BURONG
(sebelah kedai makan basir)

Wednesday, May 7, 2014

Kebaikan Body Bleach

RAWATAN BODY BLEACHING - Pemutihan Badan

Rawatan body bleaching adalah rawatan kecantikan yang menjadi satu kebiasaan buat masa kini terutama bagi wanita bekerjaya yang ingin tampil anggun bergaya dan memerlukan berjumpa ramai orang.

Salah satu kaedah terkini untuk mencerahkan kulit badan dalam masa yang singkat. Ianya dapat mencerah dan menjadikan bulu roma tidak kelihatan.

Sesuai untuk:
* wanita-wanita baik suri rumah atau bekerjaya yang ingin tampil anggun dan jelita.
* bakal pengantin yang kulitnya sensitif tak tahan sakit waxing badan.
* bakal pengantin yang ingin tampak lebih halus dan cerah serta merta kulitnya.
* sports woman yang ingin cerah dengan serta-merta.
* membuang parut-parut lama di tubuh badan.
* untuk mencerah bahagian badan yg gelap spt buku lali, siku, lutut, ketiak dan lain2

Promosi Rawatan Kecantikan Body Bleaching @ Laila Beautycare hanya RM65 (NP RM140) sahaja untuk sesi mencerah, menghalus, mengurangkan parut-parut di tubuh badan, menegangkan kulit, merehatkan tubuh badan serta membantu melancarkan perjalanan ke seluruh tubuh badan.

Set temujanji anda utk mencoba rawatan ini!
016 938 9040 / 09 361 2600

*ujian terhadap diri sendiri, memang diakui nampak perbezaan tone warna kulitnya!





LAILA - 0169389040

Tuesday, May 6, 2014

www.laila-beauty-spa.blogspot.com


Maaf lama tak jengah ke blog ni.. Jom jengah ke blog sy yang baru dan terupadte di
www.laila-beauty-spa.blogspot.com. Tq












LAILA - 0169389040

Monday, October 21, 2013

D'HERBS COMBO

================
OFFER! OFFER! OFFER!!!
================



RANGKAIAN D'HERBS KOMBO!

PAKEJ 3 IN 1!

1. D'HERBS DIAMOND FOUNDATION

Keajaiban Diamond Foundation yang mengandungi biji anggur & kolagen mampu mengubah wajah anda dalam masa 1 minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda. Ianya memang terbukti berkesan.

1.Diamond Foundation adalah bedak asas yang mengandungi SPF 35 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakan kulit
2. Meningkatkan keanjalan kulit
3. Mengandungi vitamin E untuk membantu menutup parut jerawat, jeragat & kedutan wajah
4. Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang
5. Sesuai juga sebagai alas bedak , krim siang
6. Boleh digunakan oleh wanita & lelaki
7. Sesuai Untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal
8. Ianya kalis air dan boleh bertahan maksimum selama 12 jam
HARGA BIASA : RM 59.90
HARGA SENSASI : RM 57.00


2. D'HERBS AURA PESONA BINTANG - COMPACT POWDER

Bedak padat kemasan mutiara dan satin selembut sutera pada kulit. Teksturnya padat serta halus dan licin menjadikan kulit yang kusam tampak gebu dan bercahaya.
Solekan bertahan lebih lama dan tidak berminyak pada kulit walau pun dipakai lebih 8 jam.
Mengandungi kadar SPF25 yang bertindak sebagai ejen penapis suria untuk mengatasi masalah kulit berkedut, kering, berjeragat dan kusam. gunakan span yang disediakan secara lembab atau pun berus pada wajah untuk kesan semulajadi.

Warna: Natural
Aplikasi:
Untuk kesan lebih gebu dan halus, sapukan dahulu Diamond Foundation Cream D'herbs dengan sekata pada seluruh wajah. Kemudian, pedapkan Bedak Padat Aura Pesona Bintang D'HERBS, untuk mendapatkan seri wajah bak bintang terkenal..

HARGA BIASA : RM 36
HARGA SENSASI : RM 33

3. D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT

Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d'herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, mugil serta kemerah-merahan secara semulajadi.
Antara Fungsi D'Herbs Lipstick Collagen :
Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
Melembabkan bibir yang kering dan merekah
Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
HARGA BIASA : RM 25
HARGA SENSASI : RM 23


KOMBO PAKEJ 3ITEM (FOUNDATION, COMPACT POWDER & LIPSTIK)

KINI HANYA RM 100 SHJ! DAN FREE POSTAGE!!

LAILA - 016 938 9040



www.facebook.com/LailaBeautycare 

Monday, October 7, 2013

Offer Aura White & Alpha Lipid SDII

Selamat Hari Senin buat semuaaa.. Offer of a Week. Aurawhite Collagen new batch & Susu Alpha Lipid SDII utk menurunkan berat badan secara sihat. 2 produk hebat utk kecantikan / kesihatan anda dan sefamli..

Harga offernya berapa ya? Oh,pm saya ok.. Pasti super duper murah dan berbaloiiii! 

WhatsApp pon bole 016 938 9040

Wait!! Yg berminat sahaja ya,yg saje2 menjadi sbg stalker harga,NYAH JAUH2 ok..tq 

Monday, September 23, 2013

AuraWhitee offer!!

PROMOSI HARGA PENGSAN!



PERHATIAN!! Kepada pengguna setia AuraWhite Collagen 900 000mg. Harga yang menyesal jika tak beli. Promosi harga pengsan RM105 sahaja!! Dan FREE! * 1x Silk Paper Mask!!

ULANG!! PROMOSI 1 botol AuraWhite Collagen 900 000mg hanya RM109 sahaja!! PM/SMS segera.

  KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG 

*50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
* memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
* menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
* mengurangi kedutan dan garis2 halus
* mengecilkan pori2 kulit
* menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
* meningkatkan sistem imunisasi badan
* mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
* mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* mengurangi sakit radang/sendi
* mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
* sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
* membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
* mengurangi kolesterol
* menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
* meningkatkan kualiti tidur
* sesuai untuk lelaki dan wanita
Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

LAILA - 0169389040
* tak termasuk postage

FACIAL DENGAN HEAD & BACK MASSAGE

Urutan legakan sakit kepala




Apa yang ramai tidak tahu adalah 99 peratus urutan pada otot tepi leher atau dalam bahasa saintifiknya dipanggil Sternocleidomastoid mampu mengurangkan gejala tersebut

Jadi, mengapa perlu sapu minyak angin pada kepala? Kenapa tidak cuba sapu pada otot tersebut.
Perkara ini dihuraikan oleh Ahli Terapi Senaman dan Urutan Sukan, Diane Sera Farhanah Sedik, yang turut menjelaskan bahawa sakit kepala yang diabaikan boleh menghasilkan simpulan otot.

Simpulan tersebut katanya, boleh menjadikan sakit kepala berlarutan lebih lama.
"Simpulan otot inilah yang menyebabkan sakit kepala biasanya terletak di leher dan bahagian atas belakang. Ini (simpulan otot) juga boleh terjadi hasil daripada titik punca di bahagian-bahagian hujung kaki yang menyebabkan kaki lenguh," katanya.

Menurut Diane Sera, titik punca itu menyebabkan otot menjadi lebih pendek, tegang dan ketat.
Ini mengehadkan fungsi dan pergerakan otot yang menyebabkan tubuh lemah, pengurangan peredaran darah dan kesakitan.

"Apabila cedera, kebanyakan tisu sembuh. Tetapi otot belajar untuk mengelakkan kesakitan.
"Memori otot ini boleh menghasilkan sakit yang tidak dijangka selepas kecederaan telah berlaku, terutamanya pada masa tekanan fizikal dan emosi.

"Titik punca adalah gambaran di mana teknik terapi boleh digunakan di situ untuk melegakan kesakitan kepala secara keseluruhan.

"Teknik ini telah diperkenalkan oleh Dr. Janet Travell dan David Simons malah diiktiraf oleh Akademi Pengurusan Sakit Amerika sebagai modul untuk rawatan sakit kepala," ujar Diane Sera yang turut menjadi tenaga pengajar senaman di Zaki Khan Dynamic Sdn. Bhd.

Jelasnya, kebarangkalian kejayaan dalam merawat sakit kepala dengan teknik urutan yang betul adalah tinggi. Katanya, terapi dengan mengenal pasti titik punca adalah untuk sakit kepala peringkat pertengahan.
"Sebagai contoh, sakit kepala belakang mata boleh datang dari titik punca aktif yang terletak di bahagian atas belakang leher anda. Kesakitan daripada otot ini dijangka meningkat kepada bahagian tengah kepala, dijana melalui tengkorak, dan berpindah ke belakang orbit (mata), ini dinamakan sakit di dalam tengkorak," jelasnya.


Sakit kepala mata kabur
Menurut Diane Sera lagi, gejala sakit kepala dan sakit leher ataupun kabur penglihatan boleh berlaku disebabkan oleh titik punca yang aktif dalam otot leher belakang dan tepi.

"Pengaktifan dan pengekalan titik punca dalam otot ini sering disebabkan oleh mengangkat beban berat secara tiba-tiba dan kedudukan postur badan yang bengkok dalam jangka masa yang lama.

"Satu lagi penyebab sakit kepala yang teruk adalah titik punca dalam simpulan otot di hadapan sebelah leher. Terdapat dua bahagian yang sternal dan berhubung dengan tulang selangka. Titik punca di setiap bahagian boleh menimbulkan rasa sakit.

"Kesakitan ini dapat dirasai di atas mata (migrain optik), di dalam telinga, pipi, tekak, belakang dan atas kepala," kata Diane.

"Apabila titik punca dikenalpasti, tekanan atau urutan perlahan digunakan. Pada mulanya, urutan atau tekanan pada titik punca berkenaan dilakukan dengan lembut.

"Rasa sakit yang dirawat akan berkurangan perlahan-lahan. "Proses pengurutan pada titik punca dan regangan pada otot mampu mengurangkan kesakitan dan mengembalikan fungsi normal," katanya lagi.


FACIAL + HEAD MASSAGE. CALLING NOW

LAILA - 0169389040

Saturday, September 14, 2013

GLUASTACOL DR. AZIMUTH

GLUASTACOL



Rahsia Kulit Cerah

Gluastacol Adalah Pemakanan Tambahan Yang Hebat Untuk Kecantikan, Kesihatan Dan Pencerahan Wajah Secara Menyeluruh. Gluastacol Mengandungi L-Glutathione, Astaxanthin, Hydrolised Collagen, Hyaluronic Acid, Olive Hydroxytyrosol, Chlorela Peptide, Vitamin C Dan Campuran 6 Berri.

Berdasarkan Kajian Dr Azimuth Kombinasi Bahan-Bahan Hebat Ini Mempunyai 19 Kali Kesan Anti Oksida Untuk Melawan Radikal Bebas Serta Mempunyai Kesan Pencerahan Untuk Awet Muda, Kulit Yang Lembut Dan Bebas Cela, Kuku, Mata, Rambut Dan Sendi Yang Sihat. Penggunaan Gluastacol Yang Konsistent Akan Membantu Meningkatkan Sistem Ketahanan Badan Serta Kesihatan Secara Menyeluruh Dan Dapat Mengelakkan Penyakit Kronik.

GluAstaCol or GAC bukan sahaja digunakan untuk wanita yg mahu jadi PUTIH & GEBU, Tetapi sangat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga. Dengan gabungan Astaxanthin, Chlorella, Peptide, Spirulina Ekstrak 6 jenis Beri mampu meningkatkn tenaga minda khususnya kanak2. Selain itu juga GAC mampu merawat pelbagai jenis penyakit kronik. Jadi apa tunggu lagi. Sudah ramai yang mencuba. ANDA BILA LAGI ??

Produk GluAstaCol Mempunyai Kandungan Glutathione.

Harga bukan penentu segala. Ianya bergantung kepada penerimaan individu. Yang paling penting jangan sekali-kali mengambil produk yang mempunya campuran bahan kimia, ianya boleh merosakkan kulit dan tubuh kita.


- Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
- Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi / hilangkan parut dn liang pori terbuka
- Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
- Melambatkan prosess penuaan
- Mengatasi masalah sembelit
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
- Mengurangkan rekahan kaki
- Menguatkan otot, tulang dan kuku
- Memulihkan payudara yang kendur
- Meningkatkan penghasilan susu ibu
- Mengandungi nutrien yang tinggi dan sesuai bagi ibu mengandung.

SMS utk harga terbaik! 


LAILA - 0169389040
https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Monday, August 19, 2013

COCOA COLLAGEN POWER PLUS (CCPP)

OFFER!! COCOA COLLAGEN POWER PLUS (CCPP)





COCOA COLLAGEN POWER PLUS (CCPP) - BATCH BARU!
KEMBALIKAN KEREMAJAAN ANDA

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan luaran dan dalaman wanita.
Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.


Cocoa Collagen Power Plus (CCPP) mengandungi:

>>Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

>>Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
>>Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
>>Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
>>Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
>>Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


Kebaikan dan khasiat

  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


BORONG BORONG BORONG!!HARGA RM3**(TERMASUK KOS KURIER)
FREE OF CHARGED!!
5 SACHET CCPP
 UNTUK KEGUNAAN ANDA SELAMA 5 HARI!!

BEST X? SMS SEGERA OK!!