Monday, November 24, 2014

Pakej Lengkap Ratu Sehari Terengganu



PERHATIAN kpd bakal mempelai November/Disember! Anda wajib baca post ini hingga habis. Promosi TERBAIK lagi TERHAD untuk ada. Adakah anda inginkan kulit wajah bersih, cantik sebelum mengenakan solekan dihari bahagia? Adakah anda inginkan kulit tubuh yang lembut, bersih dan cerah sebelum bergelar isteri? Adakah anda inginkan keserian dan keyakinan diri sebelum akad nikah? Jika ya, baca post ini hingga habis.

KHAS BUAT ANDA! Memperkenalkan Pakej Seri Kasih Sayang yang murah, berbaloi dan yang penting sangat jimat untuk wang anda! RASAILAH PERBEZAAAN DENGAN rawatan terbaik di Laila Beautycare yang telah beroperasi sejak 6 tahun lalu!

Pakej bajet yang lengkap untuk badan dan wajah anda!
** Lulur Aromaterapi Susu & Yogurt (Body polish)
** Pupur Badan (Relaxing Body Mask)
** Mandi Aura 7 Seri Bunga & Susu Segar

Tunggu, nak kasi PERCUMA je ni. Sila baca hingga habis..
PERCUMA, PERCUMA, PERCUMA
** Sauna Far InFra Red
** Facial Miracle Argan Collagen (NEW!)
** Express Manicure (NEW!)

Ini yang dikatakan BUAT 3 RAWATAN dan DAPAT 3 RAWATAN LAIN SECARA PERCUMA! TERUJA? Tak perlu bayar RM370 untuk semua ini, tapi bayar HANYA RM169 sahaja. Jimat hampir 60% tau! 

BERKENAN? Hubungi team Laila Beauty Care untuk temujanji. Keutamaan diberikan kepada yang dah booking awal-awal. Minta maaf kerana kami tak ambil LAST MINUTE temujanji ya. Segera hubungi kami sebelum tarikh2 dah dibooking oleh pengantin.

ULANG! Beli pakej ini dengan hanya RM169 sahaja untuk 6 rawatan, bukan lagi RM370! Pastinya aura anda berbeza selepas mendapat rawatan yang tersangat best ini. Ini janji kami!

Kepuasan anda matlamat kami! Rebut peluang ini untuk manjakan diri, cantikkan diri dan beri ruang kepada diri sendiri untuk persediaan mental, emosi, serta fizikal sebelum ke gerbang perkahwinan.

Salam sayang Salam kasih,
LAILA & team,
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu
016.938.9040
09.931.2600

www.facebook.com/LailaBeautyCare
www.laila-beauty-spa.blogspot.com
www.lailabeautycare.blogspot.com
Instagram : LailaBeautycare

Rawatan Lengkap Laila Beauty Care 2014


Cuti sekolah dah bermula! Banyak waktu kelapangan cuti sekolah ini? Tidak berhajat untuk bercuti dimana-mana? Jemput datang ke salun kecantikan Laila Beauty Care untuk merawat kulit wajah, mencantikan tubuh, membelai rambut, dan manjakan kaki. Rawatan dari hujung rambut ke hujung kaki disediakan disini, dan yang BERITA BAIKNYA adalah ianya sedang PROMOSI. Harga rawatan serendah RM10, pastinya lebih berbaloi dan jimat untuk dicuba! Skrol post ini hingga habis untuk buat pilihan rawatan mana yang berkenan dihati.

Senarai TOP 10 rawatan yang tersedia disini. HARGA TAWARAN UNTUK JANGKA MASA TERHAD sahaja tau!
1. Terapi Facial Soft Laser 890nm - RM90 (Biasa RM280)
2. Terapi Facial Vitamin C tanpa suntikan - RM80 (Biasa RM198)
3. Pelangsingan badan - RM80 (Biasa RM140)
4. Terapi Rawatan Rambut Avurvedic-Laser - RM60 (Biasa RM140)
5. Lulur Badan Aromaterapi - RM50 (Biasa RM120)
6. Body Bleach - RM50 (Biasa RM80)
7. Mandian Rempah Aromaterapi - RM50 (Biasa RM80)
8. Terapi Rawatan Resdung Bioherbal-Laser - RM50 (Biasa RM89)
9. Tangas Rempah basah - RM20 (Biasa RM50)
10. Foot Detoxification - RM10 (Biasa RM40)

Ada lagi offer, sila baca post hingga habis.
11. Bio-Resonance Glowing Facial RM50 (NP RM98)
12. Inai / perang rambut RM40 (NP RM50-RM80)
13. Manicure & Pedicure RM60 (NP RM70)
14. Pengempisan Perut RM60 (NP RM80)
15. Sauna FIR RM40 (RM RM50)

SERIUS harga betul2 jimat dan berbaloi. Segera PM/SMS/Call/Whatsapp untuk temujanji dengan well-trained staff. Beroperasi setiap hari dari jam 9pg-6ptg.

Salam promosi,
LAILA & team
Laila Beauty Care Durian Burong
016 938 9040 / 09 631 2600 

www.facebook.com/LailaBeautyCare
www.laila-beauty-spa.blogspot.com
www.lailabeautycare.blogspot.com
Instagram : LailaBeautycare

Thursday, November 13, 2014

Promosi Pakej 2014

Pakej Jimat November 2014



Assalamualaikum semua. Salam bahgia salam muhibbah utk anda! Moga diberkati Allah selalu. Jom kaji2 pakej jimat bulan ini. Serius murah, berbaloi dan jimat!

Pakej A:
Facial Vitamin C 4 sesi RM320 sahaja!
Harga sebenar RM792
- Facial utk kulit yang bermasaah seperti jeragat, jerawat, kulit kusam dan rosak serta utk keserian kulit wajah anda. Menggunakan 100% produk Dr Azimuth yg bebas kimia terlarang dan selamat digunakan. Facial yang 33x jauh lebih hebat dr menggunakan tangan.

FREE:
* 1 keping Dr Azimuth Rejuvenating Paper Mask (masker) yg bernilai RM17
* 2 sesi Sauna benilai RM50

Pakej B:
Facial Collagen 4 sesi RM100 sahaja!
Harga sebenar RM120
- Juga mengunakan 100% produk Dr Azimuth. Untuk kekalkan keserian dan kecantikkan kulit anda. Sesuai utk remaja dan adik2.

FREE:
* 1 keping Dr Azimuth Rejuvenating Paper Mask (masker) yg bernilai RM17

Pakej C:
Lulur Aromaterapi dan Body Mask RM100 shj!
Harga sebenar RM190
- Lulur atau body scrub ini bagus untuk buang sel2 kulit mati, daki, kekotoran di kelipat2 badan. Body Mask pula utk beri nutrien kepada kulit agar kulit lebih sihat, lembut, cerah dan bersih.
- Bawa kenalan/ibu/adik/kakak utk pakej yg sama akan dapat:

FREE:
* 2 sesi sauna utk anda dan kenalan yang bernilai RM50
* 2 sesi Foot Detox utk anda dan kenalan yg bernilai RM40
* 2 keping Dr Azimuth Rejuvenating Paper Mask (masker) yg bernilai RM17

Pakej D
Terapi Foot Detox 5 sesi RM50 sahaja!
Harga sebenar RM200
- Rendaman kaki untuk nyahtoksin dalam badan. Rawatan ambil masa 30minit sahaja. Anda boleh nampak jelas warna dan kepingan toksik yanvmg keluar dr badan anda. Badan akan lebih cergas dan lebih bertenaga!

FREE:
* 1 sesi Facial Collagen bernilai RM30

Set temujanji anda sebelum promosi tamat.

Salam sayang Salam kasih,
LAILA & team
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu
016.938.9040 / 09.631.2600
www.laila-beauty-spa.blogspot.com
www.lailabeautycare.blogspot.com
www.facebook.com/lailabeautycare

Wednesday, November 12, 2014

Pakej Lengkap Perkahwinan untuk Ratu Sehari

PERHATIAN BUAT BAKAL MEMPELAI NOVEMBER & DISEMBER!



Adakah anda bakal mendirikan rumahtangga November/Disember ini? Inginkan belaian wajah dan badan tanpa kesan sampingan, tanpa wajah bengkak dan tampil berseri di hari persandingan? KHAS BUAT ANDA! Memperkenalkan Pakej Seri Kasih Sayang yang murah, berbaloi dan yang penting sangat jimat untuk wang anda! RASAILAH PERBEZAAAN DENGAN dengan spa terbaik di Laila Beautycare yang telah beroperasi sejak 6 tahun lalu!

Pakej bajet yang lengkap untuk badan dan wajah anda!
** Lulur Aromaterapi Susu & Yogurt (Body polish)
** Pupur Badan (Relaxing Body Mask)
** Mandi Aura 7 Seri Bunga & Susu Segar

Tunggu, nak kasi PERCUMA je ni. Sila baca hingga habis..
PERCUMA, PERCUMA, PERCUMA
** Sauna Far InFra Red
** Facial Miracle Argan Collagen (NEW!)
** Express Manicure (NEW!)

Ini yang dikatakan BUAT 3 RAWATAN dan DAPAT 3 RAWATAN LAIN SECARA PERCUMA! TERUJA? Tak perlu bayar RM370 untuk semua ini, tapi bayar HANYA RM169 sahaja TANPA BANYAK CERITA! Jimat hampir 60% tau! Nak kasi PERCUMA lagi ni. Baca hingga habis.

Tawaran ini khas untuk 10 tempahan pelanggan terawal sahaja. Tambahan BERITA BAIK untuk 10 tempahan pelanggan terawal ini. Anda layak untuk mendapat “Hadiah Istimewa” buat anda yang istimewa!

Tak perlu fikir panjang, pasti inilah pakej terbaik bajet perkahwinan untuk wajah dan badan anda. Hanya luangkan masa 5jam dan dapatkan sentuhan dari yang berpengalaman untuk 6 rawatan lengkap ini.

ULANG! Beli pakej ini dengan hanya RM169 sahaja untuk 6 rawatan, bukan lagi RM370! Pastinya aura anda berbeza selepas mendapat rawatan yang tersangat best ini. Ini janji kami!

Kepuasan anda matlamat kami! Rebut peluang ini untuk manjakan diri, cantikkan diri dan beri ruang kepada diri sendiri untuk persediaan mental, emosi, serta fizikal sebelum ke gerbang perkahwinan.

AMARAN! Maaf, kami tak terima tempahan Last Minute ya! Jadi cepat-cepat pilih tarikh dan tempah sebelum jadual kami penuh!

AMARAN SEKALI LAGI! Hanya yang berminat dan serius sahaja boleh PM!

Salam sayang Salam kasih,
LAILA & team
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu
016.938.9040
09.931.2600
www.facebook.com/Lailabeautycare

Offer November 2014

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua.. Apa kabar anda hari ini? Baik atau lebih baik?

Promosi November masih panas! HARGA RAWATAN TERENDAH bulan ini. Harga rawatan serendah RM10, pastinya lebih berbaloi dan jimat untuk dicuba!

Senarai TOP 10 rawatan yang tersedia disini. HARGA TAWARAN UNTUK JANGKA MASA TERHAD sahaja tau!

1. Terapi Facial Soft Laser 890nm - RM90 (Biasa RM280)
2. Terapi Facial Vitamin C tanpa suntikan - RM80 (Biasa RM198)
3. Pelangsingan badan - RM80 (Biasa RM140)
4. Terapi Rawatan Rambut Avurvedic-Laser - RM60 (Biasa RM140)
5. Lulur Badan Aromaterapi - RM50 (Biasa RM120)
6. Body Bleach - RM50 (Biasa RM80)
7. Mandian Rempah Aromaterapi - RM50 (Biasa RM80)
8. Terapi Rawatan Resdung Bioherbal-Laser - RM50 (Biasa RM89)
9. Tangas Rempah basah - RM20 (Biasa RM50)
10. Foot Detoxification - RM10 (Biasa RM40)

TUNGGU! ADA LAGI BERITA BAIK! FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun untuk rawatan dibawah ini kerana pihak kami ingin beri SECARA PERCUMA je dengan setiap rawatan bernilai RM50 dan keatas.

1. Sauna Far-Infra-Red ATAU
2. Express Manicure

Khas utk warga LBC shj, diskaun lagi 15% utk tiap rawatan diatas sebagai menghargai anda.

SERIUS harga betul2 jimat dan berbaloi. Segera PM/SMS/Call/Whatsapp untuk temujanji dengan well-trained staff. Beroperasi setiap hari dari jam 9pg-6ptg.

Salam promosi,
LAILA
LAILA BEAUTY CARE
DURIAN BURONG KUALA TERENGGANU
0169389040 / 09-6312600
www.laila-beauty-spa.blogspot.com
www.lailabeautycare.blogspot.com
www.facebook.com/lailabeautycare

Tahniah! Kerana anda sudah membuat PILIHAN BIJAK dengan mengunjungi Laila Beauty Care!


Thursday, November 6, 2014

RAWATAN DI TERENGGANU

Good morning beautiful ladies!
PROMOSI PROMOSI PROMOSI TERBAEK NOVEMBER INI! OFFER MASIH BERLANGSUNG!
Jom pilih! Jom pilih dan book mana-mana rawatan yang available ketika bulan ini..
1. Aromaterapi Body Scrub (Lulur) RM50 (NP RM120)
2. Body Mask (Pupur) RM50 (NP RM80)
3. Bleaching seluruh badan RM50 (NP RM80)
4. Bertangas RM20 (NP RM50)
5. Inai / perang rambut RM40 (NP RM50-RM80)
6. Manicure & Pedicure RM50 (NP RM70)
All-Time-Favourite
7. Facial Vit-C RM90 (NP RM198)
8. Bio-Resonance Glowing Facial RM50 (NP RM98)
9. Terapi Facial Soft Laser RM100 (NP RM280)
10. Rawatan Rambut Ayurvedic - Laser RM60 (NP RM140)
SMS utk temujanji anda! Beroperasi 7 hari seminggu dari jam 9pagi - 7ptg.
LAILA - 0169389040
Laila Beautycare Durian Burong K.Terengganu

Tuesday, November 4, 2014

Spf Dr Azimuth Sunblock

JOM BACA DAN FAHAMKAN APA ITU SPF SEBENARNYA?
SPF
SPF ialah Sun Protection Factor menunjukkan berapa lama seseorang itu boleh terdedah kepada cahaya matahari sebelum kulit terbakar.
Contohnya :
Jika kulit seseorang akan terbakar dalam masa 12 minit jika tidak memakai sun block. Tetapi jika dia memakai sun block yang mempunyai SPF 30, maka 12 minit X SPF 30 maka kulit akan bertahan dari cahaya matahari selama 360 minit atau maksimum 6 jam.
Dengan syarat kulit tidak terkena pada air atau peluh. Jika sudah terdedah, Sun Block perlu di sapu semula.
Sinaran UVA dan UVB ialah dua jenis sinaran ultra ungu yang memberi kesan negatif terhadap kulit.
Sinaran UVB biasanya hanya menebusi lapisan epidermis sahaja. Sinaran UVB yang keterlaluan boleh menyebabkan kesan terbakar yang teruk serta kesan kulit mengelupas. Pendedahan yang keterlaluan untuk jangka masa yang lama juga boleh menyebabkan barah kulit. Selain itu UVB juga menggalakkan penghasilan melanin yang menyebabkan masalah pigmentasi pada kulit.
Sinaran UVA pula boleh menembusi ke lapisan epidermis yang mana terdapatnya tisu dan salur darah yang menyebabkan kulit menjadi kendur dan berkedut sebelum waktunya.
UVA terdapat sepanjang tahun walaupun apabila cuaca mendung dan ia boleh menembusi cermin tingkap.
Jadi, kita semua kalau nak keluar, please la pakai sunblock supaya kulit tak hangus yang akan buatkan kulit makin kering, kusam, gelap dan tak bermaya.
Solusinya dengan sentiasa memakai Dr Azimuth Waterbased Sunblock spf30 yang sgt mudah serap dikulit, tidak melekit, tak berminyak dan yang bestnya berwarna natural sesuai utk warna kulit anda! Tak mahal, hanya RM63 sahaja!
PM saya ya! TQ
LAILA 016 938 9040



Friday, October 31, 2014

DR AZIMUTH FACIAL VITAMIN C

Assalamualaikum dan salam petang buat semua warga FB..
Hari ni mari kita lihat gambar sebelum dgn selepas Terapi Rawatan Facial Vitamin C tanpa suntikan menggunakan 100% produk Dr Azimuth Formula. Rawatan ini menggunakan mesin canggih Microbeau UP5 yg jauh jauh jauh lagi bagus dan berkesan dari facial guna tangan (urutan muka secara manual). Dengan kuasa 33 kali ganda penyerapan ke lapisan kulit anda yang paling dalam.
Rasai sendiri tegang, kelihatan cerah, bersih, flawless disamping kesan yang dramatik selepas 2 jam rawatan.. Cuba dulu, baru adili.
Kesan parut jeragat pudar dan hampir tidak kelihatan. Datanglah berkunjung utk nasihat terbaik utk rawatan kulit wajah anda.
HARGA TAWARAN JIMAT BERGANDA RM90 sahaja! Biasa RM198 malah PERCUMA je rawatan:
1. Sauna Far InFra Red Atau
2. Express Manicure
Call utk temujanji anda.
Laila & team
Laila Beauty Care Durian Burong
016.938.9040 / 09-631.2600


Thursday, October 30, 2014

SENARAI RAWATAN AVAILABLE DISINI!

Asalamualaikum dan selamat pagi you! Moga2 dimurahkan rezki,diberikan kesihatan yang baik,dan dipermudahkan segala apa jua urusan. Amin.. 

Jom tgk2 rawatan2 yg tersedia di Laila Beautycare:

* Facial Vitamin C
* Facial Soft Laser
* Rawatan Resdung
* Terapi Rambut Gugur/Kelumumur
* Body Scrub @ Lulur
* Body Mask @ Pupur
* Body Bleaching
* Mandi Bunga & Susu
* Mandi Rempah
* Manicure / Pedicure
* Pelangsingan
* Pengempisan perut
* Tangas
* Foot Detox
* Inai Rambut
* Sauna FIR

Pakej paling Popular :
* Pakej Kawin Lengkap
* Pakej Hamil Lengkap
* Pakej Selepas Pantang
* Pakej Cerah Badan/Wajah
* Pakej Pelangsingan
* Pakej Facial utk jeragat/jerawat
* Pakej Rawatan Rambut Gugur/kelumumur/uban

Segera PM/SMS/Call/Whatsapp untuk temujanji dengan well-trained staff. Beroperasi setiap hari dari jam 9pg-6ptg.

Salam comel,

LAILA
LAILA BEAUTY CARE
DURIAN BURONG KUALA TERENGGANU
016-9389040 / 09-6312600
https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Tahniah! Kerana anda sudah membuat PILIHAN BIJAK dengan mengunjungi Laila Beauty Care!


Wednesday, October 29, 2014

PROMOSI RAWATAN TERBAIK KUALA TERENGGANU!

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua.. Apa kabar anda hari ini? Baik atau lebih baik? =)

PERHATIAN! KHAS UNTUK PEREMPUAN SAHAJA! Lelaki dilarang sama sekali untuk baca lanjut informasi dibawah KECUALI mewakilkan girlfriend, tunang atau isteri.

Promosi November (in advance) kini sudah tiba! HARGA RAWATAN TERENDAH bulan ini. Harga rawatan serendah RM10, pastinya lebih berbaloi dan jimat untuk dicuba!

Senarai TOP 10 rawatan yang tersedia disini. HARGA TAWARAN UNTUK JANGKA MASA TERHAD sahaja tau!

1. Terapi Facial Soft Laser 890nm - RM90 (Biasa RM280)
2. Terapi Facial Vitamin C tanpa suntikan - RM80 (Biasa RM198)
3. Pelangsingan badan - RM80 (Biasa RM140)
4. Terapi Rawatan Rambut Avurvedic-Laser - RM60 (Biasa RM140)
5. Lulur Badan Aromaterapi - RM50 (Biasa RM120)
6. Body Bleach - RM50 (Biasa RM80)
7. Mandian Rempah Aromaterapi - RM50 (Biasa RM80)
8. Terapi Rawatan Resdung Bioherbal-Laser - RM50 (Biasa RM89)
9. Tangas Rempah basah - RM20 (Biasa RM50)
10. Foot Detoxification - RM10 (Biasa RM40)

RASAI SENDIRI kehebatan rawatan-rawatan ini. Anda pasti suka! JANGAN PERCAYA KEPADA kata-kata mereka yang masih belum mencuba rawatan di Laila Beauty melainkan anda sendiri yang cuba untuk diri sendiri. KEPUASAN anda MATLAMAT kami! 

TUNGGU! ADA LAGI BERITA BAIK! FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun untuk rawatan dibawah ini kerana pihak kami ingin beri SECARA PERCUMA je dengan setiap rawatan bernilai RM50 dan keatas. 

1. Sauna Far-Infra-Red ATAU
2. Express Manicure 

Harga betul2 jimat dan berbaloi. Segera PM/SMS/Call/Whatsapp untuk temujanji dengan well-trained staff. Beroperasi setiap hari dari jam 9pg-6ptg.

Salam promosi,
LAILA
LAILA BEAUTY CARE
DURIAN BURONG KUALA TERENGGANU
0169389040 / 09-6312600
FB: https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Tahniah! Kerana anda sudah membuat PILIHAN BIJAK dengan mengunjungi Laila Beauty Care!
Establish since 2007

Thursday, October 2, 2014

Promosi Oktober


PROMO OKTOBER sudah tiba! Yang tanya tempoh hari, yang tunggu-tunggu, dan yang nak bajet bajet boleh scroll bawah ya! 

Berita Baik tetapi Tawaran Terhad! Promo Pakej RM99!

Pakej A
1) Facial Vitamin C
- Facial menggunakan 100% produk Dr Azimuth tanpa sebarang kesan sampingan utk kulit cerah,tegang,halus,bebas cela, parut, jeragat dan jerawat

2) Tangas basah
- Rawatan terbaik khas utk penjagaan Miss V. Keputihan, haid tak teratur, bau yg kurang senang, kuatkan otot2 rahim. Sesuai utk bujang dan dah berkahwin

Pakej B
1) Lulur Aromaterapi
- Skrub badan utk buang sel kulit mati, kekotoran atau daki, utk kulit lembut dan bersih

2) Pupur Badan
- Masker badan untuk mencerah dan haluskan kulit sekaligus utk merawat kulit kusam

Pakej C
1) Rawatan Rambut Ayurvedic
- Merawat masalah rambut gugur, kelumumur, gatal kulit kepala, botak, uban dan lain2. Menggunakan 100% produk Dr Azimuth dan Hair Laser

2) Foot Detoxification
- Rendaman kaki untuk buang toksin dalam badan selain untuk peredaran darah dan meringinkan tubuh

3) Foot Spa
- Rawatan kaki yg punyai masalah crack heel atau tumit pecah serta utk pelihara kecantikan kuku kaki

Tiap satu pakej ini bernilai RM99 sahaja. Pilih yang mana berkenan dihati dan set temujanji anda krn promosi ini sah hingga 22 Oktober ini sahaja!

TUNGGU! Nak kasi PERCUMA je ni. Bawa 3 rakan/kenalan/adek/kakak/ibu untuk mana2 pakej di atas dan dapatkan PERCUMA 1 SESI FACIAL COLLAGEN & 1 SESI SAUNA FIR! Sangatlah berbaloi-baloi!

Jangan tunggu lagi. Set sekarang sebelum ianya benar2 tamat! Terima kasih daun keladi, ada masa sila kemari.

LAILA & team
Laila Beautycare
Durian Burong K.Trg
016.938.9040 / 09-631.2600

FB Page: LailaBeautyCare

Monday, September 8, 2014

Pakej Spa Kecantikan Kahwinpakej

PERHATIAN BUAT BAKAL MEMPELAI SEPTEMBER!

Adakah anda bakal mendirikan rumahtangga September ini? Inginkan belaian wajah dan badan tanpa kesan sampingan, tanpa wajah bengkak dan tampil berseri di hari persandingan? KHAS BUAT ANDA! Memperkenalkan Pakej Seri Kasih Sayang yang murah, berbaloi dan yang penting sangat jimat untuk wang anda!

Pakej bajet yang lengkap untuk badan dan wajah anda!

** Lulur Aromaterapi Susu & Yogurt (Body polish)
** Pupur Badan (Relaxing Body Mask)
** Mandi Aura 7 Seri Bunga & Susu Segar


Tunggu, nak kasi PERCUMA je ni. Sila baca hingga habis..

PERCUMA, PERCUMA, PERCUMA

** Sauna Far InFra Red
** Facial Miracle Argan Collagen (NEW!)

TERUJA? Tak perlu bayar RM340 untuk semua ini, tapi bayar HANYA RM189 sahaja! Jimat hampir 45% tau! Nak kasi PERCUMA lagi ni. Baca hingga habis.

Tawaran ini khas untuk 10 tempahan pelanggan terawal sahaja. Tambahan BERITA BAIK untuk 10 tempahan pelanggan terawal ini. Anda layak untuk mendapat “Hadiah Istimewa” buat anda yang istimewa!

Tak perlu fikir panjang, pasti inilah pakej terbaik bajet perkahwinan untuk wajah dan badan anda. Hanya luangkan masa 4jam dan dapatkan sentuhan dari yang berpengalaman untuk 5 rawatan lengkap ini.

AMARAN! Maaf, kami tak terima tempahan Last Minute ya! Jadi cepat-cepat pilih tarikh dan tempah sebelum jadual kami penuh!

AMARAN SEKALI LAGI! Hanya yang berminat dan serius sahaja boleh PM!

Salam sayang Salam kasih,
LAILA
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu
Est since 2008
016.938.9040
09.931.2600

Monday, August 18, 2014

RAWATAN RESDUNG

Bahaya Resdung




Sinus sebenarnya adalah rongga-rongga di dalam tulang muka yang bersambung ke hidung melalui saluran-saluran yang sangat kecil.Sinus terletak pada bahagian muka – pipi di bawah mata, di antara dua mata, hanya sedikit di belakang hidung dan turut meliputi bahagian dahi seseorang. Ia terbahagi kepada empat; masing-masingnya dikenali sebagai sinus frontal, sinus maksila, sinus etmoid dan sinus sfenoid. Fungsi sebenar sinus tidak diketahui dengan tepat tetapi ada antara teori mengatakan sinus berfungsi meringankan tengkorak selain turut memainkan peranan dalam degungan suara.

“Resdung menghasilkan pelbagai gejala hidung dan tidak ketinggalan boleh juga memberikan kesan terhadap tekak, peti suara serta telinga tengah.

“Salah satu punca resdung adalah disebabkan oleh jangkitan bakteria ke atas hidung dan rongga di sekelilingnya yang dipanggil sinus,” kata Pakar Telinga, Hidung dan Tekak, Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur, Dr. Amir Izwan Mohamed Dahan.

“Biasanya lendir dihasilkan oleh rongga-rongga ini pada setiap masa dan disalirkan ke dalam hidung.

“Jika saluran daripada sinus ini tersumbat, lendir akan terkumpul dan rongga sinus menjadi tempat pembiakan yang baik bagi kuman bakteria,” katanya.

Gejala resdung:
* Hidung tersumbat
* Lendir daripada hidung dan tekak
* Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
* Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
* Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
* Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.

Punca resdung:
* Susunan tulang dalaman hidung yang sempit
* Hidung bengkok
* Mandi dan terjun di dalam air yang kotor
* Jangkitan gigi atas
* Ketumbuhan di dalam hidung
* Objek dimasukkan ke dalam hidung, contohnya putik kapas, maik dan kertas
* Tisu belakang hidung yang bengkak terutamanya kanak-kanak.

Komplikasi resdung:
* Jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata
* Jangkitan otak (meningitis)
* Sakit tekak yang kronik
* Jangkitan tulang muka
* Memburukkan keadaan lelah
* Berdengkur yang kronik
* Jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak
* Alahan hidung atau hidung sensitif
* Selesema biasa yang melarat.


===================================================
RESDUNG !! RESDUNG!! MENGGANGGU LAGIIII...AH TENSIONNYA
===================================================

MENGALAMI MASALAH RESDUNG? TELINGA GATAL? SENTIASA BERSIN, GATAL MUKA AKIBAT SEAFOOD? MATA MERAH DAN BERAIR?

Jom atasi masalah tersebut dengan mencuba dan berikhtiar dengan Rawatan Herbapaty.

TERAPI RAWATAN RESDUNG (SINUS) MENGGUNAKAN 100% HERBA (tanpa corong asap, tanpa asap )

Laila Beauty Care menyediakan rawatan resdung yang sangat efisen menggunakan 100% herba terpilih. Ianya dapat mengeluarkan lendir-lendir resdung yang terdapat di dalam rongga muka seperti hidung, telinga, pipi, mata dan tekak. Rawatan ini juga dapat mengatasi masalah hidung tersumbat dan gatal -gatal pada muka akibat daripada alahan pemakanan juga elergi pada habuk dan debu.

SESI PERCUBAAN PROMOSI HANYA RM50 SAHAJA!
(NP RM80)

Tempoh rawatan 60min. Set temujanji anda sekarang, usah tunggu esok.
LAILA 016 938 9040 / 09-631 2600


https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Pakej Seri Pengantin 2014




PERHATIAN! Kepada bakal mempelai..anda WAJIB baca post ini sampai habis. RASAILAH PERBEZAAN DENGAN rawatan spa terbaik di LAILA BEAUTYCARE yang telah beroperasi sejak 6 tahun lalu.

PAKEJ LENGKAP sempena HARI PERSANDINGAN ANDA yang bakal tiba. INI PAKEJ TERBAIK UTK ANDA WAHAI ADINDA. Pakej yang pastinya TERJIMAT & BERBALOI tahun 2014 ini!!

Luangkan masa selama 6 jam utk menerima sentuhan dari yang berpengalaman utk 5 sekali harung rawatan ini.

** Facial Bio Glowing - menggunakan 100% produk Dr Azimuth Formula. Untuk kulit wajah yang cerah, sihat dan bermaya. Tiada kesan sampingan. (NORMAL PRICE RM98)

** Body Scrub - bahasa mudah, lulur badan. Menggunakan skrub halus, minyak aromaterapi & yogurt untuk kesan positif minda sekaligus membersihkan dan melembutkan tekstur kulit. (NORMAL PRICE RM80)

** Body Bleach - seperti masker, untuk mencerah bahagian kelipat badan yang tertentu spt ketiak, siku, buku lali, celah kangkang,leher dan sebagainya (NORMAL PRICE RM70)

** Mandian 7 Bunga + Susu - pastinya untuk beri anda nafas baru, keselesaan, kesegaran, keyakinan untuk menempuh alam perkahwinan. (NORMAL PRICE RM80)

DOUBLE FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun. Dengan pembelian pakej ini, FREE 1sesi rawatan Sauna Far In Fra Red yang bernilai RM50 SERTA FREE 1sesi rawatan Manicure yg bernilai RM35!
HARGA RUNTUH bermula hari ini! DISKAUN 39% jika anda membuat pembayaran pada hari ini juga. Jadi anda tidak perlu membayar RM413 TETAPI HANYA RM250 sahaja!!

KEPUASAN ANDA MATLAMAT KAMI! REBUT PELUANG INI UNTUK MANJAKAN DIRI, CANTIKKAN DIRI DAN BERI RUANG KEPADA DIRI SENDIRI UNTUK PERSEDIAAN MENTAL, EMOSI, SERTA FIZIKAL SEBELUM KE GERBANG PERKAHWINAN.

ULANG!! Beli pakej ini dengan HARGA RM250 sahaja untuk 6 rawatan, dan luangkan masa 6 jam dengan kami. Pastinya aura anda berbeza selepas mendapat rawatan tersangat best ini. KAMI BERIKAN KEPADA ANDA diskaun sebanyak 39% tanpa banyak cerita. Itu janji kami.

PERHATIAN! ISTIMEWA tempahan awal, PERCUMA 1 botol mandian spa yg harum semerbak sbg gift untuk anda! Dan paling BEST, LUNCH/TEABREAK disediakan untuk anda!! WOW!!

Rumusan singkat:
PAKEJ SRI 2014 (RM250.00)
1. Sauna FIR
2. Lulur Yogurt Aromaterapi
3. Bleaching Badan
4. Mandi 7 Bunga & Susu Segar
5. Facial Bio-Glowing
6. Manicure Klasik
7. Lunch / TeaBreak
8. Spa Shower Cream
9. Hadiah Kahwin Misteri (5 pelanggan terawal tempah)
Harga Sebenar RM460
Durasi 6 jam

Salam sayang, Salam kasih,
LAILA 016 938 9040
LAILA BEAUTY CARE DURIAN BURONG

Tuesday, August 12, 2014

PAKEJ PROMOSI FACIAL DAN BADAN




*****************************************************
PROMOSI JIMAT MURAH MERDEKA 2014
*****************************************************

Salam pagi Salam sayang Salam manis buat semua follower Laila Beauty Care.

Masih mood raya? Masih banyak undangan majlis perkahwinan atau rumah terbuka? Kulit tak berseri dan hambar? Jom kita rawat tubuh dan badan sekali harung!

Pakej JIMAT, MURAH, BERBALOI sempena MERDEKA sudah menyusul di Laila Beauty Care Durian Burong K.Trg.

Pakej termasuk:
# Lulur Aromaterapi Susu & Yogurt
# Pupur Badan @ Body Mask
# Facial Bio-Collagen

DAN FREE OF CHARGED:
## Sauna FIR
## Spa Shower Cream

Semua 4 rawatan ini bernilai RM230 tapi anda hanya perlu bayar RM133 sahaja!! Jimat hingga RM97!! Tanpa bayaran atau cas tersembunyi!

Ulang sekali lagi, promosi ini bernilai RM133 sahaja!! Paling jimat ini tahun!

Promosi tamat bilamana cukup 20 pelanggan sahaja yg tempah!

Fikirkan apa lagi? Pastinya tak menyesal dan berbaloi untuk sekali sekala rawat badan dan wajah anda.

Tempah segera untuk tebus harga promosi ini dengan PM/WhatsApp/Sms ke 016.938.9040.

Ajak rakan anda juga dan dapatkan hadiah misteri dari pihak Laila Beautycare. Ini janji kami.

Terima kasih daun keladi,
Laila & team
Laila Beautycare Durian Burong

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Monday, July 7, 2014

PROMOSI RAWATAN SEMPENA RAMADAN

Good morning beautiful ladies!

PROMOSI PROMOSI PROMOSI TERBAEK RAMADHAN INI!
Jom pilih! Jom pilih dan book mana-mana rawatan yang available ketika bulan Ramadan ini..
1. Aromaterapi Body Scrub (Lulur) RM70 (NP RM80)
2. Body Mask (Pupur) RM60 (NP RM70)
3. Bleaching seluruh badan RM60 (NP RM100)
4. Bertangas RM40 (NP RM70)
5. Inai / perang rambut RM40 (NP RM50-RM80)
6. Medicure & Pedicure RM60 (NP RM70)

All-Time-Favourite
7. Facial Vit-C RM98 (NP RM198)
8. Bio-Resonance Glowing Facial RM55 (NP RM98)
9. Terapi Facial Soft Laser RM148 (NP RM250)
10. Rawatan Rambut Ayurvedic - Laser RM70 (NP RM140)
SMS/WhatsApp utk temujanji anda! Beroperasi 7 hari seminggu dari jam 9pagi - 7ptg.
LAILA - 0169389040
Laila Beautycare Durian Burong K.Terengganu


RAWATAN RAMBUT GUGUR/KELUMUMUR/UBAN

RAWATAN RAMBUT GUGUR



MASALAH RAMBUT GUGUR? KULIT KEPALA GATAL? KELUMUMUR?

DAPATKAN TERAPI RAWATAN RAMBUT BIOHERBAL DR AZIMUTH SEKARANG SEBELUM TERLEWAT!

Gabungan terapi menggunakan kaedah laser terkini dan terapi bioherba Tibb Yunani - Ayurvedic yang telah terbukti sejak dahulu lagi. Juga merangkumi makanan kesihatan untuk dalaman bagi mendapat kesan yang menyeluruh. Produk semulajadi dan tiada bahan kimia atau kesan sampingan.

Terapi ini dapat membantu :-
  • Mengurangkan keguguran rambut
  • Menghilangkan masalah kelumumur
  • Melebatkan rambut, menguatkan akar rambut
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut
  • Menyihatkan rambut secara holistik
Gabungan Leimo Hair Laser dan herba keluaran Dr.Azimuth iaitu serbuk Shikakai, Bioyouth, Minyak Kelapa Dara, Jus Aloe Vera juga tonik dan serum rambut.

HARGA BIASA RM140
HARGA PROMOSI RM70 SAHAJA**! DAN PERCUMA 1X Foot Ionic Detox bernilai RM40

SANGAT BERBALOI UTK DICUBA!!

BEROPERASI 7 HARI SEMINGGU DARI JAM 9PG-7MLM

*khas utk wanita sahaja

**rambut pendek

LAILA
Laila beautycare Durian Burong K.Trg
016.938.9040 / 09.631.2600

FB Page : https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Sunday, July 6, 2014

OFFER FACIAL MURAH TERENGGANU

BERITA BAIK TETAPI TERHAD!!
Promo Ramadan 2 Minggu sahaja!

PAKEJ COLLAGEN : Facial Bio-Collagen & Tangas RM63 (biasa RM70).
PAKEJ GLOWING : Facial Glowing & FIR Tangas RM83 (biasa RM95).
PAKEJ WHITENING : Facial Vitamin C & Tangas RM123 (biasa RM145).

Tiap pakej yg dibeli FREE 1sesi Foot Detox & FREE mini mandian comel,harum & segar bernilai RM30. 
Promosi tamat setamatnya pada 20/7/14. Hanya di Laila Beautycare Durian Burong Kuala Terengganu. SMS/Call/WhatsApp ke 016 938 9040


TANGAS

[ Bertangas ]



Mungkin ramai tak pasti untuk apa keperluan bertangas ni. Saya sendiri sebelum ni kurang mengetahui kebaikan bertangas. 

Bertangas ni sebenarnya adalah mandi wap. Bukan terhad kepada wanita sahaja dan juga bukan untuk kaum Melayu sahaja. Bertangas untuk wanita bagus dilakukan setiap kali selepas bersalin dan selepas haid. Mungkin ramai yang sangka ia hanya untuk selepas berpantang bersalin, namun sebenarnya bagus untuk setiap kali selepas haid. Bertangas akan mengeluarkan peluh dan menyebabkan racun keluar daripada badan. Bagi ibu bersalin ia juga dapat membantu proses penyembuhan dan pengecutan saluran sulit dan rahim. Dalam jangka masa panjang ia dapat menghidari daripada penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yang longgar, rahim rendah dan prolaps.

Rawatan bertangas terdapat dalam pelbagai cara dan ramuan. Biasanya terdapat dalam 2 jenis iaitu bertangas kering dan basah. Bertangas kering juga dikenali sebagai bertangas herba. Hanya menggunakan batu sungai yang dipanaskan dan diletakkan ramuan tertentu. Rawatan ini dapat mengeluarkan sisa toksin dan merawat luka.

Bertangas basah pula menggunakan ramuan rempah ratus dan herba yang direbus. Amalan ini dapat menghasilkan daya kelembapan kulit yang mantap dan kejab di bahagian alat sulit. Ia juga dapat mengelakkan kelesuan kulit dan bau badan.

Ketika rawatan bertangas basah, boleh amalkan senaman kemutan otot rahim untuk kekuatan otot saluran sulit dan rahim. Bertangas dibuat dengan selubung seluruh badan dengan kain dari paras leher ke paras lantai agar wap tangas menyeluruh kena pada badan.

KEBAIKAN:
# Digunakan untuk memecah lemak dan selulit
# Menghaluskan kulit
# Membuang toksin dalam badan
# Mengetatkan saluran 'V' bagi perempuan
# Menaikkan rahim jatuh
# Melancarkan proses perkumuhan
# Mengurangkan rasa pedih selepas membuang air kecil
# Mengurangkan masalah bau badan
# Membuang angin dalam tubuh
# Memanaskan badan
# Memberi tenaga dan mengurangkan tekanan
# Meningkatkan daya tahan tubuh
# Ramuan tangas rempah ratus, halia, halba, daun sirih dan jintan hitam.

SET TEMUJANJI ANDA UTK MENCUBA RAWATAN TANGAS INI! 

PROMOSI HANYA RM40 SAHAJA! 
TERBAIK DARI LAILA BEAUTY KUALA TERENGGANU 
016 938 9040 / 09 631 2600

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Thursday, July 3, 2014

PAKEJ RAWATAN LENGKAP SELEPAS PANTANG

Pakej selepas bersalin




BERITA BAIK!

BARU SAJA HABIS PANTANG? BAU BADAN KURANG MENYENANGKAN? KULIT KUSAM DAN LETIH TUBUH BADAN? JOM, CUBA PERAWATAN KHAS BUAT IBU SELEPAS BERPANTANG! 

1) BERTANGAS - Mengetatkan vagina, menaikkan rahim jatuh


2) SAUNA FIR - Menyingkirkan toksik badan melalui peluh, mengurangkan stress.

3) LULUR DENGAN AROMATERAPI ASAM JAWA - Mengurangkan masalah bau badan, membuang sel-sel kulit mati secara optima
4) MANDIAN REMPAH RATUS - Mengembalikan tenaga, melancarkan peredaran darah
5) FACIAL BIO GLOWING - Menganjalkan wajah, memberikan keserian dan keyakinan


Luangkan masa 3jam 30min utk 5 perawatan dgn 1 harga khas buat si ibu! PROMOSI PAKEJ HANYA RM169 SAHAJA! (NP RM 283)
*Boleh juga dihadiahkan istimewa kepada isteri/ibu sbg tanda sayang dan menghargai mereka.

SMS utk temujanji segera, buka setiap hari dari jam 9pg-7ptg! 

LAILA 016 938 9040/09 631 2600
Laila BeautyCare
Durian Burong Kuala Terengganu

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Terapi Facial Vitamin C Tanpa Suntikan

MASALAH JERAWAT? JERAGAT? PARUT? KULIT KUSAM, ROSAK DAN TONA TAK SEKATA? 
PERKABARAN BAIK kepada anda yang masih tercari-cari cara penyelesaian terbaik kepada masalah kulit wajah anda. Sila baca sampai habis.


PALING LARIS DIPASARAN. Sudah 1500 KULIT WAJAH sudah cuba dan pulih dari masalah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan parut! Anda perlu cuba!

PERKENALKAN DR AZIMUTH TERAPI FACIAL VITAMIN-C TANPA SUNTIKAN.

MEMBANTU MENCERAH, MENEGANG, MENGATASI MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KEDUT HALUS DI WAJAH!

BIAR SAYA JELASKAN KEPADA ANDA. Rawatan ini TIDAK menggunakan sebarang bahan kimia merbahaya, TIDAK menyakitkan, TIDAK ada kesan sampingan dan ianya dihasilkan 100% daripada pakar dan ahli biosaintis antarabangsa.

RASAILAH PERBEZAAN dengan rawatan penjagaan wajah daripada pakar Dr Azimuth Formula yang telah diuji secara klinikal dan telah mendapat sambutan luar biasa di Terengganu. RASAI SENDIRI kehebatan rawatan ini walau dengan sekali sesi.

MESTI TEGANG! MESTI CERAH! MESTI BERSERI SERI! KULIT SEMESTINYA HALUS DAN ANJAL SELEPAS 2 JAM!

PROMOSI SEMPENA BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK. TAWARAN SUPER DUPER JIMAT DAN BERBALOI.

Harga 1 sesi pengenalan TERAPI FACIAL VITAMIN C KINI HANYA RM98 (biasa RM198). YA, HANYA RM98 sahaja!! Tetapi tunggu, ada lagi tawaran jimat untuk anda..

Pakej 3 kali sesi HANYA RM277. DISKAUN LEBIH 50%! Anda jimat RM317. (Harga biasa pakej 3 sesi RM594). Pakej boleh dikongsi bersama ahli keluarga/rakan/saudara lain.

TUNGGU! Jika PM sekarang, PERCUMA 4 BONUS terapi tambahan!
- FIR SAUNA
- TERAPI EYE BAG
- URUTAN WAJAH 3 DIMENSI
- FIR LYMPHATIC DRAINAGE MASSAGE

TUNGGU!! ADA LAGI FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun. Tuntut 1 BOTOL SHOWER CREAM ICE SPA PERCUMA anda! Laila Beauty akan beri secara PERCUMA tanpa banyak cerita. Rasai kesan relax, segar, dingin dengan krim mandian ini. Elok sangat digunakan dibulan Ramadhan ini untuk kesegaran dan haruman yang memikat hati. Hadiah saguhati ini KHAS UNTUK yang ambil pakej sahaja ya!

TAWARAN TERHAD kepada 20 orang terpantas sahaja. Sekali lagi, TAWARAN TERHAD kepada 20 orang terpantas sahaja!! Apa tunggu lagi? BUAT KEPUTUSAN SEKARANG! JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK. Tempah sekarang!

Dijamin TIADA KOS TERSEMBUNYI. Pusat rawatan/rawatan khas UNTUK WANITA SAHAJA tau.

SALAM RAMADHAN,
LAILA & TEAM
016 938 9040 / 09 631 2600
LAILA BEAUTYCARE
DURIAN BURONG KUALA TERENGGANU

https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

TOP 12 PRODUK KESIHATAN & KECANTIKAN

SALAM RAMADAN BUAT SEMUA. JUALAN MURAH PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN 12 TERLARIS DAN TERMURAH DIPASARAN KINI KEMBALI LAGI.




JOM TINJAU!

1. Dr. Azimuth Bioherbal Formula GamatMaxx - Produk kesihatan dan kecantikan untuk seisi keluarga. Paling laris ketika Ramadan kerana ianya membekalkan tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 
Harga Hot Ramadan : RM97 (biasa RM118)

2. Dr. Azimuth Bioherbal Formula GluAstaCol - Minuman kolagen terbaik diformulasikan oleh Dr.Azimuth sendiri. Minuman untuk kesihatan dan kecantikan anda termasuk untuk kulit, mata, jantung, sendi, rambut, kuku dan sebagainya. 
Harga Hot Ramadan : RM179 (biasa RM198)

3. Dr. Azimuth Bioherbal Formula SkinCare Range - Set penjagaan kulit yang asas menjadikan kulit lembut, bersih dan bebas dari cela. Tiada kesan sampingan dan bebas toksik. 
Harga Hot Ramadan : RM38-RM54 (biasa RM45-RM63)

4. Beautee Non-Alcohol Perfume - diinspirasi oleh haruman tersohor antarabangsa. Bau yang tahan hingga 8 jam. Serius, tak rugi beli. Memang wangi. Sesuai untuk beri hadiah kepada yang istimewa.
Harga Hot Ramadan : RM19 (biasa RM25)

5. Beautee Face Ampoule - Ampoule wajah untuk merawat masalah kulit kusam, gelap dan parut. Paling laris "Whitening Ampoule" dan "Vitamin C". Ada 10 vials (10 botol kecil) dalam setiap kotak.
Harga Hot Ramadan : RM27 (biasa RM31)

6. Beautee Chilli Cream & Pure Ginger Salt - Set untuk singkirkan lemak dan membentuk kembali shape dan curve anda. Kombinasi terbaik untuk pelangsingan terutama dibahagian tertentu seperti perut, peha, punggung dan lengan. Hanya sapu, sapu dan sapu dibahagian bermasalah dan lihat hasil dalam masa 2 minggu.
Harga Hot Ramadan : RM100 (biasa RM130)

7. Beautee Spa Ice Shower Cream - Mandian anti bakteria untuk seisi keluarga. Rasai kesan dingin, segar dengan haruman memikat hati. Mandian yang wajib ada dalam toilet anda! 
Harga Hot Ramadan : RM16 480ml (biasa RM22)

8. Jus Intra - Jus botani yang mengandungi buah-buahan, tumbuhan semulajadi terbaik untuk kesihatan seisi keluarga. Rasa yang sedap dan mempunyai 1001 khasiat. 
Harga Hot Ramadan : RM115 (biasa RM138)

9. Hi Goat - Batch baru, packaging baru. Untuk kekuatan imun badan mencegah selsema, batuk, demam, darah tinggi dan sebagainya. Tidak hanyir dan boleh diminum oleh kanak2.
Harga Hot Ramadan : RM26 (biasa RM36.60)

10. Cocoa Collagen Power Plus - Minuman yang sedap, berkhasiat, top selling product dan mampu milik. Amalkan minuman untuk kesejahteraan badan, kulit dan dalaman wanita.
Harga Hot Ramadan : RM39 (biasa RM59.90)

11. Herba Kencana - Pil kesihatan dan kecantikan wanita. Terbaik untuk merawat keputihan, haid yang tidak teratur, tenaga, dan sebagainya. Mampu milik dan berkesan.
Harga Hot Ramadan : RM37 (biasa RM45)

12. Milky G - Minuman perasa kopi susu untuk semestinya 'aset' anda. Menegang, membesar dan memontokkan payudara anda. Lihat perubahan dengan pembelian 3 kotak (untuk sebulan), In Shaa Allah.
Harga Hot Ramadan : RM250 (biasa RM330)

PM/SMS/WhatsApp utk pembelian produk dan sebarang pertanyaan. Saya sedia membantu =D

Salam kasih sayang,
LAILA
016.938.9040 / 09.631.2600
Laila Beautycare Durian Burong Kuala Terengganu
https://www.facebook.com/LailaBeautyCare

Monday, May 26, 2014

Pakej Jimat Kawen Kawen


PERHATIAN! Kepada bakal mempelai..anda WAJIB baca post ini sampai habis. RASAILAH PERBEZAAN DENGAN rawatan spa terbaik di LAILA BEAUTYCARE yang telah beroperasi sejak 6 tahun lalu.


PAKEJ LENGKAP sempena HARI PERSANDINGAN ANDA yang bakal tiba. INI PAKEJ TERBAIK UTK ANDA WAHAI ADINDA. Pakej yang pastinya TERJIMAT tahun 2014 ini!!


Luangkan masa selama 5 jam utk menerima sentuhan dari yang berpengalaman utk 5 sekali harung rawatan ini.


** Facial Bio Glowing - menggunakan 100% produk Dr Azimuth Formula. Untuk kulit wajah yang cerah, sihat dan bermaya. Tiada kesan sampingan. (NORMAL PRICE RM98)


** Body Scrub - bahasa mudah, lulur badan. Menggunakan skrub halus, minyak aromaterapi & yogurt untuk kesan positif minda sekaligus membersihkan dan melembutkan tekstur kulit. (NORMAL PRICE RM80)


** Body Bleach - seperti masker, untuk mencerah bahagian kelipat badan yang tertentu spt ketiak, siku, buku lali, celah kangkang,leher dan sebagainya (NORMAL PRICE RM70)


** Mandian 7 Bunga + Susu - pastinya untuk beri anda nafas baru, keselesaan, kesegaran, keyakinan untuk menempuh alam perkahwinan. (NORMAL PRICE RM70)


FREE OF CHARGE. Ya! Anda tidak perlu bayar satu sen pun. Dengan pembelian pakej ini, FREE 1sesi rawatan Sauna Far In Fra Red yang bernilai RM50.



HARGA RUNTUH bermula hari ini! DISKAUN 39% jika anda membuat pembayaran pada hari ini juga. Jadi anda tidak perlu membayar RM368 TETAPI HANYA RM194 sahaja!!



KEPUASAN ANDA MATLAMAT KAMI! REBUT PELUANG INI UNTUK MANJAKAN DIRI, CANTIKKAN DIRI DAN BERI RUANG KEPADA DIRI SENDIRI UNTUK PERSEDIAAN MENTAL, EMOSI, SERTA FIZIKAL SEBELUM KE GERBANG PERKAHWINAN.

ULANG!! Beli pakej ini dengan HARGA RM194 sahaja untuk 5 rawatan, dan luangkan masa 5 jam dengan kami. Pastinya aura anda berbeza selepas mendapat rawatan tersangat best ini. KAMI BERIKAN KEPADA ANDA diskaun sebanyak 39% tanpa banyak cerita. Itu janji kami.


PERHATIAN! ISTIMEWA tempahan awal, PERCUMA 1 botol haruman comey lotey tersedap bau sbg gift untuk anda! Dan paling BEST, LUNCH/TEABREAK disediakan untuk anda!! WOW!!



Salam sayang, Salam kasih,
LAILA 016 938 9040
LAILA BEAUTY CARE DURIAN BURONG
(sebelah kedai makan basir)

Wednesday, May 7, 2014

Kebaikan Body Bleach

RAWATAN BODY BLEACHING - Pemutihan Badan

Rawatan body bleaching adalah rawatan kecantikan yang menjadi satu kebiasaan buat masa kini terutama bagi wanita bekerjaya yang ingin tampil anggun bergaya dan memerlukan berjumpa ramai orang.

Salah satu kaedah terkini untuk mencerahkan kulit badan dalam masa yang singkat. Ianya dapat mencerah dan menjadikan bulu roma tidak kelihatan.

Sesuai untuk:
* wanita-wanita baik suri rumah atau bekerjaya yang ingin tampil anggun dan jelita.
* bakal pengantin yang kulitnya sensitif tak tahan sakit waxing badan.
* bakal pengantin yang ingin tampak lebih halus dan cerah serta merta kulitnya.
* sports woman yang ingin cerah dengan serta-merta.
* membuang parut-parut lama di tubuh badan.
* untuk mencerah bahagian badan yg gelap spt buku lali, siku, lutut, ketiak dan lain2

Promosi Rawatan Kecantikan Body Bleaching @ Laila Beautycare hanya RM65 (NP RM140) sahaja untuk sesi mencerah, menghalus, mengurangkan parut-parut di tubuh badan, menegangkan kulit, merehatkan tubuh badan serta membantu melancarkan perjalanan ke seluruh tubuh badan.

Set temujanji anda utk mencoba rawatan ini!
016 938 9040 / 09 361 2600

*ujian terhadap diri sendiri, memang diakui nampak perbezaan tone warna kulitnya!





LAILA - 0169389040